کلیدواژه‌ها = %D8%A7%D9%84%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D9%88%D9%81%D9%88%D8%B1%D8%B2
بررسی تنوع ژنتیکی با استفاده از نشانگرهای پروتئینی در گیلاس(P.avium L.)

دوره 37، شماره 3، خرداد 1385

ناصربوذری؛ حسن ابراهیم زاده؛ کاظم ارزانی


رده بندی چند رقم کانولا بر مبنای پروتئین کل و ذخیره و اسیدهای چرب دانه

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384

مسعود خیامی؛ رضا حیدری؛ طیبه ریگازاده


مقایسه گروه بندی ارقام برنج با استفاده از داده‌های الکتروفورز SDS-PAGE پروتئین‌های ذخیره‌ای دانه و داده‌های صفات کمّی

دوره 36، شماره 5، مرداد 1384

ابوذر ابوذری گزافرودی؛ مصطفی ولیزاده؛ رحیم هنرنژاد؛ محّمدحسین فتوکیان


تاثیر تنش خشکی و کمبود نیتروژن بر تغییرات کمی و کیفی پروتئین‌های محلول در برگ ذرت

دوره 36، شماره 3، خرداد 1384

سیروس منصوری‌فر؛ سیدعلی‌محمد مدرس ثانوی؛ مختار جلالی جواران


الگوی پروتئین و اسیدهای چرب جدایه‌های Streptomyces عامل جرب سیب زمینی در ایران

دوره 34، شماره 4، تیر 1382

غلام خداکرمیان؛ امید عینی؛ حشمت ا … رحیمیان


شناسایی ‘ طبقه بندی و بررسی ارزش نانوایی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای اندوسپرم(گلوتنین)

دوره 4، شماره 0، تیر 1377

علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبد میشانی؛ محمد نبی سربلوکی؛ معصومه فیروزی


شناسایی و طبقه بندی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز گلیادین

دوره 1، شماره 0، تیر 1376

علی مسعودی نژاد؛ بهمن یزدی صمدی؛ سیروس عبدمیشانی؛ محمد نبی سر بلوکی