کلیدواژه‌ها = %D8%A2%D9%86%D8%B2%DB%8C%D9%85
اثر سطوح مختلف رنگدانه و منبع چربی، با و بدون آنزیم بر عملکرد و رنگ زرده تخم مرغ در مرغان تخمگذار

دوره 38، شماره 3، آذر 1386

فائقه زعفریان؛ محمود شیوازاد؛ علی نیکخواه؛ احمد زارع شحنه؛ محمد علی فرقانی اله آبادی؛ سیدمحمد اعرابی


تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا با و بدون آنزیم بر توان تولیدی گله‌های مادر گوشتی

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385

اردشیر شیخ احمدی؛ محمود شیوازاد؛ مجتبی زاغری؛ احمد زارع شحنه


حساسیت پنج رقم سیب به قهوه‌ای شدن

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382

منوچهر حامدی؛ جعفر محمدزاده میلانی


تثبیت کیفیت روغن سبوس برنج از طریق کنترل فعالیت آنزیم های لیپاژ و لیوز کسیداز

دوره 33، شماره 4، تیر 1381

کبری تجددی طلب؛ محمد شاهدی؛ رضا شکرانی؛ شهرام دخانی