@article { author = {صمدی, بهمن یزدی and لقب, حجت اله مظاهری}, title = {-}, journal = {Iranian Journal of Agriculture Science}, volume = {1}, number = {0}, pages = {-}, year = {1994}, publisher = {}, issn = {}, eissn = {}, doi = {}, abstract = {To study the resistance of alfalfa to alfalfa weevil, 124 Iranian and introduced alfalfa varieties and lines were studied in three field and one greenhouse - experiment (s). Traits studied were amount of damage to the plants, rate of insects on the plants, plantheight,flowering time, dry yield and cytological situation of the varieties. The results showed that some resistant varieties have the resistance mechanisms of tolerance, however, some other may have mechanisms such as antibiosis or non—preference, or a combination of both.}, keywords = {}, title_fa = {بررسی مقاومت ارقام یونجه به سر خرطومی برگ یونجه (Hypera postica GyII)}, abstract_fa = {به منظور بررسی مقاومت ارقم یونجه به سرخرطومی‘ از بین 124 رقم ا زیونجه های مختلف بومی (ایرانی) و غیر بومی(خارجی) ‘ سه آزمایش صحرائی و یک آزمایش گلخانه ای مورد استفاده قرار گرفت. صفات مورد مطالعه شامل 1- میزان خسارت سرخرطومی 2- شدت آلودگی ‘ 3- ارتفاع بوته ها‘ 4- زمان گلدهی 5- عملکرد وزن خشک علوفه و 6- وضعیت سیتولوژیکی بود. نتایج آزمایشها نشان داد که بعضی از ارقام مقاوم‘ مکانیسم مقاومت از نوع تحمل و بعضی از ارقام مکانیسمی به غیر از تحمل (آنتی بیوز یا عدم رجحان و یا مجموعه ای از هر دو) را داشتند.}, keywords_fa = {}, url = {https://jijas.ut.ac.ir/article_15914.html}, eprint = {https://jijas.ut.ac.ir/article_15914_e5d907920dc81d36662b53d9c95c6ce3.pdf} }