@article { author = {بابالار, مصباح and پیرمرادیان, محسن}, title = {-}, journal = {Iranian Journal of Agriculture Science}, volume = {1}, number = {0}, pages = {-}, year = {1996}, publisher = {}, issn = {}, eissn = {}, doi = {}, abstract = {This Study was Performed for a periode of two years 1993 and 1994, to determine effect of rootstocks mailing 9 and 26 on fruit quality and ethylene evolution in red Delicious apple. Immediatly after fruit Weight reached about 2 gr, Sampling was started and continued two weeks interval until harvest. In this experiment,ethylene production , fruit drop/weight ,length and diameter ratio (L/D ratio) was mesured .at harvest time (143 days aften full bloom) , T.S.S. (Total soluble solides),Total acidity ,pH, dry matter of fruits, fruit firmnes and calcium of flesh and peel was measured Results of this study showed that rootstocks had no any significant effect on ethylene production and fruit drop during growth period, but there was a good correlation between the ethylene production and fruit drop. Rootstock significant effect On fruit weight and L/D ratio ‘but had effect on other parameters.}, keywords = {}, title_fa = {بررسی اثرات نوع پایه بر روی تولید اتیلن ‘ اندازه ‘ شکل و برخی از صفات کیفی میوه سیب رددلیشس در مراحل مختلف رشد تازمان برداشت.}, abstract_fa = {این تحقیق طی سالهای 1373-1372 بر روی درختان سیب رقم رددلیشس انجام شده است. درختان مذکور روی پایه های M9 و M26 قرار داشتند . بدین منظور قبل از مرحله تمام گل ‘ درختانی که یکنواخت وهم اندازه بودند انتخاب شده و پلاک کوبی گردیدند . واز وقتی که وزن میوه به حدود 2 گرم رسید. تا زمان برداشت میوه میزان تولید اتیلن‘ درصد ریزش ‘ وزن ‘ اندازه (طول و قطر) وشکل میوه (نسبت طول به قطر میوه) مورد اندازه گیری قرار گرفت. پس از برداشت میوه (143 روز بعد از مرحله تمام گل) صفات کیفی آن از قبیل درصد کل مواد جامد محلول ‘ اسیدیته قابل تیتراسیون ‘ PH‘ درصد ماده خشک ‘ استحکام ‘ میزان کلسیم پوست و گوشت میوه نیز اندازه گیری شد. نتایج حاصل از این تحقیق که نوع پایه درمراحل رشد ونمو‘ برروی تولید اتیلن و ریزش میوه‘ از نظرآماری تاثیر معنی داری نداشته است . درحالی که این دو صفت در طول زمانهای نمونه برداری متغیر بوده است ولی میزان ریزش میوه با تولید اتیلن همواره هماهنگ است . وزن ونسبت طول به قطر میوه بر روی دو پایه تفاوت معنی داری را نشان می دهد. این صفات از نظر آماری تفاوت معنی داری با یکدیگر ندارند.}, keywords_fa = {}, url = {https://jijas.ut.ac.ir/article_15999.html}, eprint = {https://jijas.ut.ac.ir/article_15999_68068506fd0a20175f8cd531d996fc8b.pdf} }