%0 Journal Article %T تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی زیاد با کیفیت نانوایی از طریق الکتروفورز %J مجله علوم کشاورزی ایران %I پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران %Z %A قنادها, محمدرضا %A تهرانی, پریچهره احمد یان %A میشانی, سیروس عبد %A طباطبایی, بدرالدین ابراهیم سید %D 2002 %\ 05/22/2002 %V 33 %N 3 %P - %! تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی زیاد با کیفیت نانوایی از طریق الکتروفورز %K زیرواحدهای گلوتنین با وزن مولکولی زیاد %K کیفیت نانوایی %K گندم نان %R %X %U https://jijas.ut.ac.ir/article_10920_7851280ad2528a187217d9b583848287.pdf