TY - JOUR ID - 10907 TI - اثر عمل آوری-سطح آنزیم و ا و افزودن آنتی بیوتیک به جیره گندم دار بر روی مقدار انرژی قابل متابولیسم ظاهری -عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه های گوشتی نر JO - مجله علوم کشاورزی ایران JA - JIJAS LA - fa SN - AU - اسکات, تام AU - کامیاب, عبدالرضا AU - نیکخواه, علی AU - مرادی, محمد AD - Y1 - 2002 PY - 2002 VL - 33 IS - 3 SP - EP - KW - آنتی بیوتیک KW - آنزیم KW - جوجه گوشتی KW - عمل آوری KW - گندم DO - N2 - پلی ساکاریدهای غیر نشاسته ای(NSP)عدم افرودن مکمل آنزیمی به جیره باعث تحریک رشد میکروفلور رودهلی و کاهش عملکرد جوجه های گوشتی می شوند.با توجه به افزایش حساسیت نستب به استفاده از آنبی بیوتیکها در جیره -آزمایشی جهت مطا لعه اثر سطح آنزیم با و بدون استفاده از یکی از سه نوع آنتی بیوتیک مورد استفاده در صنعتطیور بر عملکرد جوجه های گوشتی انجام گرفت.این آزمایش با استفاده از روش بیولوژیکی آگاسیز و با استفاده از جوه های نرگوشتی (768قطعه)بر روی 36گروه آزمایشی حاری گندم(75درصد گندم-هراه با 25درصد جیره پایه دارای 1/. نشانگر خاکستر غیر محلول در اسید در جیره نهایی)انجام گرفت.در این آزمایش اثر عمل آوری گندم که به صورت 1-حبه شده مجددا خرد شده-2-گندم خرد شده-اضافه کردن آنزیم آویزایم1300در سطح صفر-250-500و2000واحد در کیلو گرم جیره و آنتی بیوتیک(صفر-موننسین-فلا ومایسین و سالینومایسین) بر رشد-خوراک مصرفی-نسبت خوراک به افزایش وزن-انرژی قابل متالولیسم ظاهری(َAM E) و توسعه دستگاه گوارش تا سن 24 روزگی مورد بررسی قرار گرفت .وزن بدن جوجه های گوشتی بطور معنی داری (p UR - https://jijas.ut.ac.ir/article_10907.html L1 - https://jijas.ut.ac.ir/article_10907_524388f4abbe7202a03a60b4895315cb.pdf ER -