TY - JOUR ID - 16055 TI - اثر سطوح مختلف انرژی و پروتئین دوره پرورش بر عملکرد مرغهای بومی درطی دوره تخمگذاری JO - مجله علوم کشاورزی ایران JA - JIJAS LA - fa SN - AU - قیصری, عباسعلی AU - گلیان, ابوالقاسم AD - Y1 - 1996 PY - 1996 VL - 1 IS - 0 SP - EP - DO - N2 - نیمچه های بومی در طی دوره های مختلف پرورش با 9 رژیم غذایی تغذیه شدند. تمام مرغها در دوره تخمگذاری با یک جیره مشابه تغذیه شدند. میانگین مربوط به وزن اولین تخم مرغ‘ میزان مصرف خوراک‘ وزن تخم مرغ و ضریب تبدیل خوراک در طی دوره تخمگذاری 22 تا 54 هفتگی بطور معنی داری (05/0>P) تحت تاثیر سطح انرژی و پروتئین جیره قرار نگرفته بودند. در صورتیکه درصد تولید تخم مرغ از مرغهای پیش تغذیه شده با جیره حاوی 2500 و 2900 کیلوکالری بود. سن بلوغ نیمچه ها با افزایش سطح پروتئین جیره ها کاهش یافت. UR - https://jijas.ut.ac.ir/article_16055.html L1 - https://jijas.ut.ac.ir/article_16055_33b2289c94eeaa7f4c5ca214d465b34b.pdf ER -