TY - JOUR ID - 17658 TI - بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica JO - مجله علوم کشاورزی ایران JA - JIJAS LA - fa SN - AU - شکوهی, ابراهیم AU - اعتباریان, حسن رضا AU - خیری, احمد AU - روستایی, علی AD - Y1 - 2005 PY - 2005 VL - 36 IS - 4 SP - EP - KW - اثر متقابل KW - پژمردگی فوزاریومی KW - ترکیبات فنلی KW - خربزه KW - نماتد مولدغده DO - N2 - ارقام خربزه محلی گرمسار و سوسکی در مرحله 2-3 برگی با جمعیت‌های مختلف نماتد (2000،5000،4000،3000 نماتد در یک کیلوگرم خاک استریل شده) مایه زنی و دو هفته بعد با غلظت 105×2 اسپور در میلی‌لیتر قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی مایه زنی شدند. میزان ترکیبات فنلی در مراحل 30،2010 روز پس از مایه زنی قارچ مورد بررسی قرار گرفت. ده روز پس از مایه‌زنی تنها در رقم گرمسارمیزان ترکیبات فنلی در تیمار قارچ+نماتد (جمعیت 5000) تفاوت معنی‌داری را با شاهد نشان داد (p UR - https://jijas.ut.ac.ir/article_17658.html L1 - https://jijas.ut.ac.ir/article_17658_e01a72757cbea433692dc240d3b85fd3.pdf ER -