TY - JOUR ID - 17993 TI - اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی JO - مجله علوم کشاورزی ایران JA - JIJAS LA - fa SN - AU - مهری, مرتضی AU - شحنه, احمد زارع AU - سمیع, عبدالحسین AD - Y1 - 2004 PY - 2004 VL - 35 IS - 4 SP - EP - KW - پودر آب پنیر KW - جوجه گوشتی KW - فراسنجه های خون DO - N2 - این آزمایش به منظور تعیین اثر پودر آب پنیر بر اضافه وزن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، صفات لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی انجام شد . ??? قطعه جوجه گ وشتی یکروزه از نژاد راس ( نر و ماده) بطور تصادفی به سه گروه تغذیه ای تقسیم و به مدت ?? روز جیره شاهد ، شاهد بعلاوه ? درصد آب پنیر و شاهد بعلاوه ? درصد پودر آب پنیر دریافت کردند . اضافه وزن بدن در دوره رشد بطور معنی داری تحت تاثیر جیره حاوی 4% پودر آب پنیر قرار گرفت و جوجه های تغذیه شده با این جیره بطور معنی داری اضافه وزن بیشتری نسبت به گروه شاهد پیدا کردند ( 05/0 < P) اما در افزایش وزن کل دوره، اختلاف معنی داری بین تیمارهای سه گانه وجود نداشت . ضریب تبدیل غذایی در گروهی که جیره با 4% پودر آب پنیر مصرف کرده بودند، بطور معنی داری ( 05/0 < P) ، در کل دوره پایین تر از تیمارهای دیگر بود . در مورد فراسنجه های خون و صفات لاشه هیچگونه اختلاف معنی داری بین تیمارهای سه گانه وجود نداشت. UR - https://jijas.ut.ac.ir/article_17993.html L1 - https://jijas.ut.ac.ir/article_17993_17a7906656dceda1480ca3880e951086.pdf ER -