در این تحقیق درجه حرارت نگهداری بر تحولات دوران رسیدن پنیر سفید آب –نمکی ایرانی مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر درجه حرارتهای 11 و 17 درجه سانتیگراد بر روی تغییرات ویژگیهای لخته در طی نگهداری آن در آب نمک 11 درصد بمدت 60 روز ارزیابی شد. نتایج حاصله بیانگر افزایش شدید میزان ازت غیر پروتئینی و ازت محلول درنمونه های نگهداری نشان دهنده کاهش حدود 13 درصد وزن پنیر در پایان دوره نگهداری در دمای 17 درجه سانتیگراد و افزایش دردمای 17 درجه سانتیگراد و افزایش نزدیک به 10 درصد در دمای 11 درجه سانتیگراد است که این تغییرات وزنی ناشی از تفاوت آبگیری پروتئین در دمای های مختلف می باشد.
نیا, ثریا آذر , احسانی, محمد رضا , میرهادی, سید هادی , & نظریان, عباس . (1375). تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن. مجله علوم کشاورزی ایران, 1(0), -.
MLA
ثریا آذر نیا; محمد رضا احسانی; سید هادی میرهادی; عباس نظریان. "تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن", مجله علوم کشاورزی ایران, 1, 0, 1375, -.
HARVARD
نیا, ثریا آذر, احسانی, محمد رضا, میرهادی, سید هادی, نظریان, عباس. (1375). 'تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن', مجله علوم کشاورزی ایران, 1(0), pp. -.
CHICAGO
ثریا آذر نیا , محمد رضا احسانی , سید هادی میرهادی و عباس نظریان, "تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن," مجله علوم کشاورزی ایران, 1 0 (1375): -,
VANCOUVER
نیا, ثریا آذر, احسانی, محمد رضا, میرهادی, سید هادی, نظریان, عباس. تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن. مجله علوم کشاورزی ایران, 1375; 1(0): -.