در این تحقیق درجه حرارت نگهداری بر تحولات دوران رسیدن پنیر سفید آب –نمکی ایرانی مورد بررسی قرار گرفت. تاثیر درجه حرارتهای 11 و 17 درجه سانتیگراد بر روی تغییرات ویژگیهای لخته در طی نگهداری آن در آب نمک 11 درصد بمدت 60 روز ارزیابی شد. نتایج حاصله بیانگر افزایش شدید میزان ازت غیر پروتئینی و ازت محلول درنمونه های نگهداری نشان دهنده کاهش حدود 13 درصد وزن پنیر در پایان دوره نگهداری در دمای 17 درجه سانتیگراد و افزایش دردمای 17 درجه سانتیگراد و افزایش نزدیک به 10 درصد در دمای 11 درجه سانتیگراد است که این تغییرات وزنی ناشی از تفاوت آبگیری پروتئین در دمای های مختلف می باشد.
نیا, ثریا آذر, احسانی, محمد رضا, میرهادی, سید هادی, & نظریان, عباس. (1375). تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن. مجله علوم کشاورزی ایران, 1(0), -.
MLA
ثریا آذر نیا; محمد رضا احسانی; سید هادی میرهادی; عباس نظریان. "تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن", مجله علوم کشاورزی ایران, 1, 0, 1375, -.
HARVARD
نیا, ثریا آذر, احسانی, محمد رضا, میرهادی, سید هادی, نظریان, عباس. (1375). 'تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن', مجله علوم کشاورزی ایران, 1(0), pp. -.
VANCOUVER
نیا, ثریا آذر, احسانی, محمد رضا, میرهادی, سید هادی, نظریان, عباس. تأثیر درجه حرارت نگهداری پنیر سفید آب – نمکی ایرانی بر روی برخی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی آن. مجله علوم کشاورزی ایران, 1375; 1(0): -.