بذر بیست رقم گوجه فرنگی بمنظور تعیین میزان ویتامین ث‘ گوشت و بذر در اواسط فروردین ماه در داخل جعبه های کاشت درگلخانه کشت گردیده و در مرحله برگی به مزرعه اصلی در ایستگاه تحقیقاتی انستیتو باغبانی واقع در دانشگاه اصفهان منتقل گردیدند.
ویتامین ث در دومرحله سبز و رسیده کامل انداره گیری شد. بیشترین مقدار ویتامین ث متعلق به رقم میکتنی شماره 1 با (44 میلی گرم درصد گرم میوه) وکمترین مقدارمربوط به رقم نیکولز با (12 میلی گرم درصد گرم میوه) مشخص گردید . مشاهده گردید که در اکثر ارقام هر چه میوه بطرف رسیدن پیش می رود میزان ویتامین ث کمتری اندازه گیری شد. از ارقام آزمایش شده رقم روما بیشترین مقدار میزان بذر در ردکلو از کلیه ارقام مورد آزمایش بیشتر (7/0 گرم درصد گرم میوه) ودر اوربانا از کلبه ارقام کمتر (1/0 گرم درصد گرم میوه ) تعیین گردید.
دهلوی, افراسیاب, & رسولیها, شاپور حاج. (1357). تعیین میزان ویتامین ث ‘ درصد پوست و گوشت و بذر در میوه
20 رقم گوجه فرنگی خارجی. مجله علوم کشاورزی ایران, 1(0), -.
MLA
افراسیاب دهلوی; شاپور حاج رسولیها. "تعیین میزان ویتامین ث ‘ درصد پوست و گوشت و بذر در میوه
20 رقم گوجه فرنگی خارجی", مجله علوم کشاورزی ایران, 1, 0, 1357, -.
HARVARD
دهلوی, افراسیاب, رسولیها, شاپور حاج. (1357). 'تعیین میزان ویتامین ث ‘ درصد پوست و گوشت و بذر در میوه
20 رقم گوجه فرنگی خارجی', مجله علوم کشاورزی ایران, 1(0), pp. -.
VANCOUVER
دهلوی, افراسیاب, رسولیها, شاپور حاج. تعیین میزان ویتامین ث ‘ درصد پوست و گوشت و بذر در میوه
20 رقم گوجه فرنگی خارجی. مجله علوم کشاورزی ایران, 1357; 1(0): -.