نویسندگان
کلیدواژهها
دستار, بهروز , گلیان, ابوالقاسم , مسگران, محسن دانش , & شاهرودی, فریدون افتخاری . (1383). استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجههای گوشتی. مجله علوم کشاورزی ایران, 35(3), -.
بهروز دستار; ابوالقاسم گلیان; محسن دانش مسگران; فریدون افتخاری شاهرودی. "استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجههای گوشتی", مجله علوم کشاورزی ایران, 35, 3, 1383, -.
دستار, بهروز, گلیان, ابوالقاسم, مسگران, محسن دانش, شاهرودی, فریدون افتخاری. (1383). 'استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجههای گوشتی', مجله علوم کشاورزی ایران, 35(3), pp. -.
بهروز دستار , ابوالقاسم گلیان , محسن دانش مسگران و فریدون افتخاری شاهرودی, "استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجههای گوشتی," مجله علوم کشاورزی ایران, 35 3 (1383): -,
دستار, بهروز, گلیان, ابوالقاسم, مسگران, محسن دانش, شاهرودی, فریدون افتخاری. استفاده از ضرایب قابلیت هضم لیزین و اسیدهای آمینه گوگرددار در بهینه سازی عملکرد جوجههای گوشتی. مجله علوم کشاورزی ایران, 1383; 35(3): -.