• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اطلاعات آماری نشریه
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
  • ورود به سامانه
    • ورود به سامانه
    • ثبت نام
  • English

بررسی های مقدماتی در مورد نحوه وراثت عطر وطعم در برنج ( Oryza sativa L)

نویسندگان

  • قربانعلی نعمت زاده
  • محمد تقی کربلایی

کلیدواژه‌ها

  • برنج
  • تفرق ژنتیکی در جمعیت F2
  • عطر و طعم
  • مارکرهای مولکولی RAPD

مجله علوم کشاورزی ایران
دوره 33، شماره 1 - شماره پیاپی 494
فروردین 1381

فایل ها

  • XML
  • اصل مقاله 302.08 K

هم رسانی

ارجاع به این مقاله

  • RIS
  • EndNote
  • Mendeley
  • BibTeX
  • APA
  • MLA
  • HARVARD
  • CHICAGO
  • VANCOUVER

آمار

  • تعداد مشاهده مقاله: 1,735
  • تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 910

APA

زاده, قربانعلی نعمت و کربلایی, محمد تقی . (1381). بررسی های مقدماتی در مورد نحوه وراثت عطر وطعم در برنج ( Oryza sativa L). مجله علوم کشاورزی ایران, 33(1), -.

MLA

زاده, قربانعلی نعمت , و کربلایی, محمد تقی . "بررسی های مقدماتی در مورد نحوه وراثت عطر وطعم در برنج ( Oryza sativa L)", مجله علوم کشاورزی ایران, 33, 1, 1381, -.

HARVARD

زاده, قربانعلی نعمت, کربلایی, محمد تقی. (1381). 'بررسی های مقدماتی در مورد نحوه وراثت عطر وطعم در برنج ( Oryza sativa L)', مجله علوم کشاورزی ایران, 33(1), pp. -.

CHICAGO

قربانعلی نعمت زاده و محمد تقی کربلایی, "بررسی های مقدماتی در مورد نحوه وراثت عطر وطعم در برنج ( Oryza sativa L)," مجله علوم کشاورزی ایران, 33 1 (1381): -,

VANCOUVER

زاده, قربانعلی نعمت, کربلایی, محمد تقی. بررسی های مقدماتی در مورد نحوه وراثت عطر وطعم در برنج ( Oryza sativa L). مجله علوم کشاورزی ایران, 1381; 33(1): -.

دسترسی سریع

  • صفحه اصلی
  • درباره نشریه
  • اعضای هیات تحریریه
  • ارسال مقاله
  • تماس با ما
  • نقشه سایت

آخرین اخبار

اشتراک خبرنامه

برای دریافت اخبار و اطلاعیه های مهم نشریه در خبرنامه نشریه مشترک شوید.

  • © سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب