در این پژوهش رقم های ملس یزدی(میخوش) و ملس ساوه میوه انار از یک باغ تحقیقاتی وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی استان یزد تهیه گردید و پس از درجه بندی در دمای 1/5C و رطوبت نسبی 85+-3 درصد به مدت 4 ماه نگهداری گردید.میوه ها تحت تیمارهای مختلف هر 2 4 و 6 هفته به مدت 12 ساعت با دمای 25C در مقایسه با شاهد(بدون تیمار) گرمادهی شده و به انبار بازگردانده شدند.نتایج به دست آمده پس از 4 ماه انبارداری نشان داد که گرمادهی متناوب هر 4 و 6 هفته باعث کاهش خسارت سرمازدگی پ.هاش(PH ) پوسیدگی وافزایش اسید کل می شود.با این وجود تاثیری بر نشت الکترولیت مواد جامد قابل حل و اسید اسکوربیک میوه ها پس از پایان انبارداری ندارد.گرمادهی هر 2 هفته باعث افزایش بشت یون و کاهش پوسیدگی می شود.
دهقان, سید حسین میر, & راحمی, مجید. (1381). کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب. مجله علوم کشاورزی ایران, 33(1), -.
MLA
سید حسین میر دهقان; مجید راحمی. "کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب", مجله علوم کشاورزی ایران, 33, 1, 1381, -.
HARVARD
دهقان, سید حسین میر, راحمی, مجید. (1381). 'کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب', مجله علوم کشاورزی ایران, 33(1), pp. -.
VANCOUVER
دهقان, سید حسین میر, راحمی, مجید. کاهش خسارت سرمازدگی میوه انار(Punica granatum L ) با گرمادهی متناوب. مجله علوم کشاورزی ایران, 1381; 33(1): -.