در این طرح تأثیر سوء مصرف روغن هیدروژنه شده حاوی روغن پالم (روغن نخل )بر روی لیپید انسان به خصوص کلسترول بد (LDL) مورد بررسی قرارگرفت . سیزده نفر داوطلبان درمدت شانزده روز با تنظیم نمودن جیره غذایی برحسب وزن ‘ سن ‘ قد وفعالیت بدنی از روغن نباتی هیدروژنه شده حاوی روغن پالم(روغن جامدحاوی 9/22 درصد اسید پالمتیک) تغذیه شدند. برای تعیین صحت طرح تحقیقاتی از طرح آماری آنالیز واریانس با دسته بندی یکطرفه بین داوطلبان و آزمون T-student استفاده شد. نتایج حاصل از تجزیه خون شرکت کنندگان وبا استفاده از طرح آماری (T-Test) بیانگر این مطلب است که میانگین کلسترول بد (LDL) از 31/16±53/89 dI/mg در روز شانزدهم افزایش یافته است به عبارتی دیگر میزان کلسترول بد در طول مدت کوتاهی 30/43 dI/mg افزایش یافته است. مقایسه هفت نفر از داوطلبان در طی مدت شانزده روز با تنظیم نمودن جیره غذایی بر حسب وزن ‘ سن ‘ قد وفعالیت بدنی از روغن ذرت تغذیه شدند. نتایج حاصل از تجزیه خون آنها نشان می دهد که برخلاف روغن جامد هیدروژنه شده حاوی روغن پالم‘ روغن مایع ذرت باعث افزایش میانگین کلسترول خوب (HDL) 61/4±71/50 dI/mg درروز اول به 24/8±57/66 dI/mg درروز شانزدهم شده است. با استفاده از طرح آماری TTEST نتایج نشان می دهد که میزان کلسترول خوب (HDL) در افرادی که با روغن ذرت تغذیه شده بودند در روزهای اول وهشتم در سطح 5 درصد معنی دار نیست اما میزان کلسترول خوب درآنها بعد از تغذیه شانزده روز در سطح 5 درصد معنی دار است .سه مطلب را می توان ا زنتایج حاصل توصیه نمود.
1. از تغذیه روغن جامد هیدروژنه شده حاوی روغن پالم‘ حتی الامکان خودداری شود
2. برای افرادی که کلسترول بد (LDL) خونشان بالاست و بطور کلی برای همه افراد استفاده روغن مایع ذرت در جیره غذایی پیشنهاد می شود.
3. از ورود روغن پالم وافزودن آن به روغن جامد هیدروژنه شده جلوگیری شود