بمنظور کاهش میزان آلودگی و جلوگیری از ترشیدگی رطب مضافتی در طول انبارداری، از مواد ضدمیکروبی
مجاز استفاده شد. نمونه های یک کیلویی رطب مضافتی در سه تکرار به مدت یک دقیقه در آب (شاهد) و محلولهایی از اسید سوربیک (07/0درصد) اسید پروپیونیک (25/0 درصد) ودی استات سدیم (02/0 درصد) غوطه ور شده و رطوبت سطحی آنها بوسیله هوای گرم گرفته شد. سپس نمونه ها درکارتن های مقوایی با آستر سلوفان و بسته های پلی اتیلن ترفتالات بسته بندی شده و برای مدت چهار ماه در انبار معمولی نگهداری شدند. نتایج نشان داد که هر سه ماده ضد میکروبی بطور قابل توجهی درکاهش بار میکروبی و اسیدیته کل رطب مضافتی بدون هیچگونه تاثیر سویی در خواص ارگانولپتیک آن موثر بودند . بسته های پلی اتیلن ترفتالات بدلیل شفافیت‘ استحکام وحفظ رطوبت محصول در طول انبارداری در مقایسه با کارتن های مقوایی درنگهداری رطب مضافتی تاثیر قابل توجهی داشتند . استفاده از محلول 2/0 درصد دی استات سدیم و بسته بندی در بسته های پلی اتیلن ترفتالات موثر ترین روش در حفظ کیفیت رطب مضافتی در طول چهارماه نگهداری گزارش شد.