در این تحقیق تأثیر تیمارهای مختلف پوشش پلی اتیلن در دو ضخامت 01/0 و 04/0 میلی متر و آب گرم در
دو دمای 50 و 55 درجه سانتی گراد به مدت یک و دو دقیقه، بر روی عمر انباری و برخی صفات کمی و کیفی
انار رقم ملس ساوه مورد مطالعه قرار گرفته است . استفاده از آب گرم 50 درجه سانتیگراد بدون اینکه اثر
نامطلوبی بر روی کیفیت خوراکی و وضعیت ظاهری دانه های انار داشته باشد باعث کاهش آلودگی قارچی
میوه ها گردید ( 01/0 < P) . ولی آب گرم 55 درجه سانتیگراد سبب آسیب به پوست میوه و افزایش تلفات آن شد. پوششهای پلی اتیلنی با جلوگیری از کاهش وزن پوست میوه انار در حفظ کیفیت ظاهری میوه در طول مدت
انبارمانی مؤثر بودند ( 01/0 < P) . این پوششها بر کیفیت خوراکی دانه های انار تأثیر نامطلوب نداشتند ولی سبب افزایش رشد قارچها بر روی پوست میوه ها گردیدند ( 01/0 < P) . استفاده از آب گرم 50 درجه سانتی گراد به مدت یک و دو دقیقه و سپس قرار دادن میوه ها در داخل پوششهای پل ی اتیلنی بدون اثر نامطلوب بر روی کیفیت خوراکی و وضعیت ظاهری دانه های انار، سبب کاهش آلودگی قارچی و حفظ کیفیت پوست انار گردید.
سرچشمه, محمدعلی عسگری, طلایی, علیرضا, بهادران, فیروزه, & شرافتیان, داریوش. (1383). مطالعه آثار تیمارهای آب گرم و پوشش پلی اتیلن بر روی عمر انبارمانی
و کیفیت میوه انار )رقم ملس ساوه(. مجله علوم کشاورزی ایران, 35(2), -.
MLA
محمدعلی عسگری سرچشمه; علیرضا طلایی; فیروزه بهادران; داریوش شرافتیان. "مطالعه آثار تیمارهای آب گرم و پوشش پلی اتیلن بر روی عمر انبارمانی
و کیفیت میوه انار )رقم ملس ساوه(", مجله علوم کشاورزی ایران, 35, 2, 1383, -.
HARVARD
سرچشمه, محمدعلی عسگری, طلایی, علیرضا, بهادران, فیروزه, شرافتیان, داریوش. (1383). 'مطالعه آثار تیمارهای آب گرم و پوشش پلی اتیلن بر روی عمر انبارمانی
و کیفیت میوه انار )رقم ملس ساوه(', مجله علوم کشاورزی ایران, 35(2), pp. -.
VANCOUVER
سرچشمه, محمدعلی عسگری, طلایی, علیرضا, بهادران, فیروزه, شرافتیان, داریوش. مطالعه آثار تیمارهای آب گرم و پوشش پلی اتیلن بر روی عمر انبارمانی
و کیفیت میوه انار )رقم ملس ساوه(. مجله علوم کشاورزی ایران, 1383; 35(2): -.