تیغههای برش هنگام کار در معرض شکستگی و سایش قرار دارند. بنابراین ضرورت دارد برخی از خواص مکانیکی تیغهها مانند سختی، مورد بررسی و پژوهش قرار گیرد. در این تحقیق سختی تیغههای سه تولیدکننده ایرانی به نام های خوشه طلایی، ایران دروگر و کمباین سازی ایران تعیین شد و با سختی استاندارد و همچنین با سختی دو نمونه خارجی (ساخت کشورهای آلمان و امریکا) مقایسه گردید. نتایج آزمون نشان داد که بیشترین و کمترین مقادیر سختی لبه تیغه با مقادیر 87/77 و78/75 درجه راکول A به ترتیب متعلق به تیغههای آمریکایی و آلمانی میباشد، ولی سختی لبه تیغه تمامی تولیدکنندگان داخلی با سختی لبه تیغه امریکایی در یک گروه آماری واقع شد و سختی لبه تیغه تمامی تولیدکنندگان در بازه استاندارد قرار گرفت. بیشترین و کمترین سختی وسط تیغهها با مقادیر 88/55 و 29/52 درجه راکول A به ترتیب متعلق به تیغههای امریکایی و ایران دروگر میباشد. همچنین نتایج نشان داد سختی وسط تیغههای تمامی تولیدکنندگان کمتر از حداقل استاندارد میباشد.
طالبی, محمد جواد, مبلی, حسین, پور, علی رجبی, برقعی, علیمحمد, & رفیعی, شاهین. (1387). بررسی و مقایسه سختی تیغه دروگرهای رفت و برگشتی ساخت ایران. مجله علوم کشاورزی ایران, 2-38(2), -.
MLA
محمد جواد طالبی; حسین مبلی; علی رجبی پور; علیمحمد برقعی; شاهین رفیعی. "بررسی و مقایسه سختی تیغه دروگرهای رفت و برگشتی ساخت ایران", مجله علوم کشاورزی ایران, 2-38, 2, 1387, -.
HARVARD
طالبی, محمد جواد, مبلی, حسین, پور, علی رجبی, برقعی, علیمحمد, رفیعی, شاهین. (1387). 'بررسی و مقایسه سختی تیغه دروگرهای رفت و برگشتی ساخت ایران', مجله علوم کشاورزی ایران, 2-38(2), pp. -.
VANCOUVER
طالبی, محمد جواد, مبلی, حسین, پور, علی رجبی, برقعی, علیمحمد, رفیعی, شاهین. بررسی و مقایسه سختی تیغه دروگرهای رفت و برگشتی ساخت ایران. مجله علوم کشاورزی ایران, 1387; 2-38(2): -.