این آزمایش به منظور تعیین اثر پودر آب پنیر بر اضافه وزن، مصرف خوراک، ضریب تبدیل غذایی، صفات
لاشه و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی انجام شد . ??? قطعه جوجه گ وشتی یکروزه از نژاد راس ( نر و ماده) بطور تصادفی به سه گروه تغذیه ای تقسیم و به مدت ?? روز جیره شاهد ، شاهد بعلاوه ? درصد آب پنیر و شاهد بعلاوه ? درصد پودر آب پنیر دریافت کردند . اضافه وزن بدن در دوره رشد بطور معنی داری تحت تاثیر جیره حاوی 4% پودر آب پنیر قرار گرفت و جوجه های تغذیه شده با این جیره بطور معنی داری اضافه وزن بیشتری نسبت به گروه شاهد پیدا کردند ( 05/0 < P) اما در افزایش وزن کل دوره، اختلاف معنی داری بین تیمارهای سه گانه وجود نداشت . ضریب تبدیل غذایی در گروهی که جیره با 4% پودر آب پنیر مصرف کرده بودند، بطور معنی داری ( 05/0 < P) ، در کل دوره پایین تر از تیمارهای دیگر بود . در مورد فراسنجه های خون و صفات لاشه هیچگونه اختلاف معنی داری بین تیمارهای سه گانه وجود نداشت.
مهری, مرتضی, شحنه, احمد زارع, & سمیع, عبدالحسین. (1383). اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی. مجله علوم کشاورزی ایران, 35(4), -.
MLA
مرتضی مهری; احمد زارع شحنه; عبدالحسین سمیع. "اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی", مجله علوم کشاورزی ایران, 35, 4, 1383, -.
HARVARD
مهری, مرتضی, شحنه, احمد زارع, سمیع, عبدالحسین. (1383). 'اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی', مجله علوم کشاورزی ایران, 35(4), pp. -.
VANCOUVER
مهری, مرتضی, شحنه, احمد زارع, سمیع, عبدالحسین. اثرات استفاده از پودر آب پنیر بر عملکرد جوجه های گوشتی. مجله علوم کشاورزی ایران, 1383; 35(4): -.