کلیدواژه‌ها = کیفیت نانوایی
تعداد مقالات: 5
1. اثرتنش خشکی و زمان‌بندی مصرف کود نیتروژنه بر انتقال مجدد نیتروژن، کیفیت نانوایی و الگوی نواری پروتئین‌های ذخیره‌ای دانه گندم

دوره 36، شماره 6، شهریور 1384

حمیدرضا عیسوند؛ علی احمدی؛ علی اکبر شاه‌نجات بوشهری؛ کاظم پوستینی؛ محمدرضا جهانسوز


2. تعیین رابطه زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی زیاد با کیفیت نانوایی از طریق الکتروفورز

دوره 33، شماره 3، خرداد 1381

محمدرضا قنادها؛ پریچهره احمد یان تهرانی؛ سیروس عبد میشانی؛ بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی


5. تأثیر تنوع آللی زیرواحدهای گلوتنین دارای وزن مولکولی زیاد در ارزش نانوائی لاینهای بهنژادی گندم نان

دوره 1، شماره 0، خرداد 1376

گودرز نجفیان؛ دکتر سیروس عبد میشانی؛ دکتر بهمن یزدی صمدی