نویسنده = عبدالکریم کاشی
اثر منبع و مقدار نیتروژن بر تجمع نیترات در اندام‌های مختلف چند رقم توت فرنگی، Fragaria x ananassa Duch.))

دوره 38، شماره 1، آذر 1386

مهدیه حقیقت افشار؛ مصباح بابالار؛ عبدالکریم کاشی؛ علی عبادی


بررسی تأثیر میزان آب آبیاری و کود نیتروژن بر کمیت و کیفیت گوجه فرنگی در شرایط کم آبیاری

دوره 37، شماره 4، اردیبهشت 1385

علیرضا فرهمند؛ حسین فرداد؛ عبدالمجید لیاقت؛ عبدالکریم کاشی


اثر ژنوتیپ ونوع قند بر ماده زایی پیاز خوراکی (Allium cepa L) در محیط درون شیشه ای

دوره 37، شماره 1، فروردین 1385

محمد رضا حسندخت؛ عبدالکریم کاشی؛ رضا بزرگی پور


اثر چند نوع محلول غذایی و بستر کاشت در سیستم آبکشت بر خصوصیات کمی و کیفی گوجه فرنگی گلخانه ای رقم "حمراء"

دوره 36، شماره 4، تیر 1384

رقیه جوانپور هروی؛ مصباح بابالار؛ عبدالکریم کاشی؛ میترا میرعبدالباقی؛ محمدعلی عسگری


تولید کارآمدگیاهان هاپلویید به منظور ایجاد لاین‌های خالص درخربزه (Cucumis melo L.)

دوره 34، شماره 1، فروردین 1382

محمود لطفی؛ عبدالکریم کاشی؛ ذبیح‌اله زمانی؛ بدرالدین ابراهیم سید طباطبایی؛ الیزابت ارل


اثر مقادیر مختلف اوره روی تجمع نیترات وتغییرات فسفر وپتاسیم در سوخ وبرگ ارقام پیاز(Allium Cepa L.)

دوره 3، شماره 0، خرداد 1378

بهرام رستم فرودی؛ عبدالکریم کاشی؛ مصباح بابالار؛ حسین لسانی


بررسی صفات سیتوژنتیکی پنج کولتیواز مهم از پیازهای خوراکی ایران (Allium cepa L.)

دوره 1، شماره 0، فروردین 1372

مصطفی عرب؛ عبدالکریم کاشی؛ محمدصانعی شریعت پناهی؛ سید محمود غفاری