اراضی زراعیارزیابی اثرات فرسایش بر روی خصوصیات خاک و توان تولیدی اراضی زراعی در بخشی از حوزه آبخیز گرگان رود [دوره 4، شماره 0، 1377]
ارزش نانواییشناسایی ‘ طبقه بندی و بررسی ارزش نانوایی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای اندوسپرم(گلوتنین) [دوره 4، شماره 0، 1377]
ارزش نانوایی و الکتروفورزتعیین رابطه پروتئین های ذخیره ای دانه (گلوتنین) با ارزش نانوایی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفوز [دوره 4، شماره 0، 1377]
اسید جبیرلیکتأثیر کاربرد اسید جیبرلیک در رشد ونمو دانهال های بنه و کلخوک [دوره 4، شماره 0، 1377]
اسیدهای آمینه وجوجه گوشتیاستفاده از جیره های کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه مصنوعی در پرورش جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 0، 1377]
اسیدهای امینهاثر تنش خشکی بر تغییرات پروتیینهای محلول و اسیدهای امینه دو رقم نخود ایرانی [دوره 4، شماره 0، 1377]
اسیدیته قابل اندازه گیریبررسی تغییرات صفات کمی وکیفی دو رقم انگور فخری شاهرودی و کشمکش بیدانه در طول دوره نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 0، 1377]
اعتبارات کشاورزیبررسی عوامل مؤثر بر دسترسی به اعتبارات رسمی ونحوه تأثیرگذاری آن بر تولیدات کشاورزی ‘«مطالعه موردی» [دوره 4، شماره 0، 1377]
اکامت وگیلاسبررسی باقیمانده دو حشره کش زولون واکامت در میوه گیلاس [دوره 4، شماره 0، 1377]
الکتروفورزشناسایی ‘ طبقه بندی و بررسی ارزش نانوایی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای اندوسپرم(گلوتنین) [دوره 4، شماره 0، 1377]
الکترولیت و PH خوناثرات فیزیولوژیکی کلرید آمونیوم‘ کلرید پتاسیم و کلرید آمونیوم +کلرید پتاسیم بر الکترولیتها‘ PH خون ومیزان تلفات در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی حاد [دوره 4، شماره 0، 1377]
الگوی اجتماعیالگوی اجتماعی وکارآیی سنجی فعالیتهای ترویجی موثر درکنترل بیولوژیک کرم ساقه خوار برنج در سال زراعی 73-1372 (درمنطقه شرق استان مازندران) [دوره 4، شماره 0، 1377]
امتزاج پروتوپلاستکشت تعلیق سلولی‘جداسازی وامتزاج پروتوپلاست دوگونه بی بذر پرتقال واشنگتن ناول و نارنگی انشو [دوره 4، شماره 0، 1377]
انبانتجمع و تحرک مجد کربوهیدراتهای غیرساختاری ساقه در ایزولاینهای گندم بهاره تحت تنش کمبود آب [دوره 4، شماره 0، 1377]
اندازه بذراثرات مقادیر مختلف نیتروژن در گیاه مادری و اندازه بذر بر حفظ قدرت جوانه زنی و رشد گیاهچه سه رقم سورگوم دانه ای [Sorghum bicolor (L.)Moench] [دوره 4، شماره 0، 1377]
اندامهای رویشی وغوزهاثر فاصله ردیف کاشت وتراکم بوته در ردیف بر رشد و تجمع ماده خشک پنبه در اصفهان [دوره 4، شماره 0، 1377]
پروتئیناثر تنش خشکی بر تغییرات پروتیینهای محلول و اسیدهای امینه دو رقم نخود ایرانی [دوره 4، شماره 0، 1377]
پروتئیناثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین [دوره 4، شماره 0، 1377]
پروتئین دانه و جذب ازتتغییرات ازت در بافت رویشی و رابطه آن با پروتئین دانه در گندم [دوره 4، شماره 0، 1377]
پروتئین های ذخیره ایتعیین رابطه پروتئین های ذخیره ای دانه (گلوتنین) با ارزش نانوایی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفوز [دوره 4، شماره 0، 1377]
پروتئینهای ذخیره ایشناسایی ‘ طبقه بندی و بررسی ارزش نانوایی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای اندوسپرم(گلوتنین) [دوره 4، شماره 0، 1377]
پروتئین و تاریخ کاشتبررسی اثرات تاریخ کاشت بر عملکرد‘ اجزاء آن و درصد پروتیین خام ماش [دوره 4، شماره 0، 1377]
پینه زاییبررسی اثرات ژنوتیپ‘ محیط کشت و ریز نمونه بر پینه زایی
و باززایی در یونجه [دوره 4، شماره 0، 1377]
ت
تاریخ خوشه دهیتعیین کروموزوم های حامل ژن های کنترل کننده در تاریخ خوشه دهی با استفاده از رگه های جایگزین کروموزومی متقابل در گندم زمستانه [دوره 4، شماره 0، 1377]
تثبیت ازت مولکولیبررسی فراوانی و فعالیت از وسپیریلوم در برخی از خاکهای ایران [دوره 4، شماره 0، 1377]
تجزیه به عامل هابررسی رابطه عملکرد دانه با صفات کمی در 500 لاین گندم نان از طریق تجزیه به عامل ها [دوره 4، شماره 0، 1377]
تحمل شوریبررسی تحمل 10 رقم انگور در غلظتهای مختلف نمک به صورت کلرور سدیم تحت شرایط [دوره 4، شماره 0، 1377]
تراشبررسی اثرات هرس و تنک میوه بر روی عملکرد و کیفیت میوه ارقام خربزه (Cucumis melo L.) [دوره 4، شماره 0، 1377]
تولیدبررسی عوامل مؤثر بر دسترسی به اعتبارات رسمی ونحوه تأثیرگذاری آن بر تولیدات کشاورزی ‘«مطالعه موردی» [دوره 4، شماره 0، 1377]
ث
ثابت انرژی پیوندیویژگیهای جذب سطحی و واجذبی فسفر دربعضی از خاکهای شدیداً آهکی استان فارس [دوره 4، شماره 0، 1377]
ج
جامعه عملکرد بالا و پایینتعیین پیش نرمهای دریس برای نه عنصر غذایی دربرگ پسته [دوره 4، شماره 0، 1377]
جذب سدیم و انگوربررسی تحمل 10 رقم انگور در غلظتهای مختلف نمک به صورت کلرور سدیم تحت شرایط [دوره 4، شماره 0، 1377]
جذب سطحیویژگیهای جذب سطحی و واجذبی فسفر دربعضی از خاکهای شدیداً آهکی استان فارس [دوره 4، شماره 0، 1377]
جوواکنش انتقال مجددماده خشک نسبت به خشکی و نیتروژن در شش رقم جو در شرایط گلخانه [دوره 4، شماره 0، 1377]
جوارزیابی ژرم پلاسم جوهای بومی مناطق شمال کشور نسبت به بیماری سفیدک سطحی [دوره 4، شماره 0، 1377]
جوروشهای مختلف فرآوری جو در تغدیه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 0، 1377]
جوتاثیر ژنوتیپ و پیش تیمار سرما درکشت بساک جو [دوره 4، شماره 0، 1377]
جو آمونیاکی شدهاثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین [دوره 4، شماره 0، 1377]
جوانه زنیتأثیر نوع محیط کشت بر جوانه زنی دانه گرده بادام درکشت In-vitro [دوره 4، شماره 0، 1377]
جوانه زنیاثرات مقادیر مختلف نیتروژن در گیاه مادری و اندازه بذر بر حفظ قدرت جوانه زنی و رشد گیاهچه سه رقم سورگوم دانه ای [Sorghum bicolor (L.)Moench] [دوره 4، شماره 0، 1377]
جو تف دادهاثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین [دوره 4، شماره 0، 1377]
جیره های رقیق شدهاثر جیره های رقیق شده در دوره های آغازین و رشدی روی توان تولیدی وخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 0، 1377]
چ
چربیاثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین [دوره 4، شماره 0، 1377]
چغندر قندروش نوین برای جایگزینی استات بازی سرب در تعیین عیار چغندرقند [دوره 4، شماره 0، 1377]
دل آلل کراس وکنجدبررسی ترکیب پذیری ونوع عمل ژن در لاین های کنجد(Sesamum indicum) سعدالله [دوره 4، شماره 0، 1377]
دمابررسی روند تغییرات دما و رطوبت در فرآیند پخت کیفی نان بربری در تنور الکتریکی [دوره 4، شماره 0، 1377]
ذ
ذرتبررسی فاکتورهای مختلف د رتولید گندم هاپلوئید از طریق تلاقی با ذرت [دوره 4، شماره 0، 1377]
ذرتتأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن در زراعت مخلوط ذرت و سویا [دوره 4، شماره 0، 1377]
ر
رسانیدنمطالعه تأثیرباکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیز پنیر سفید آب – نمکی ایرانی [دوره 4، شماره 0، 1377]
رسیدناثر اتفن‘ کلرید سدیم و اسید استیک بر روی کیفیت خرمای مضافتی [دوره 4، شماره 0، 1377]
رشد آغازین و رشد پایانیاثر جیره های رقیق شده در دوره های آغازین و رشدی روی توان تولیدی وخصوصیات لاشه جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 0، 1377]
رشد شاخهبررسی اثر برخی از تنظیم کننده های رشد و مواد آلی نیتروژن دار بر رشد شاخه گردوی ایرانی در شرایط درون شیشه ای [دوره 4، شماره 0، 1377]
رشد گیاهچه و نیتروژناثرات مقادیر مختلف نیتروژن در گیاه مادری و اندازه بذر بر حفظ قدرت جوانه زنی و رشد گیاهچه سه رقم سورگوم دانه ای [Sorghum bicolor (L.)Moench] [دوره 4، شماره 0، 1377]
رشد ونموتأثیر کاربرد اسید جیبرلیک در رشد ونمو دانهال های بنه و کلخوک [دوره 4، شماره 0، 1377]
رطوبتبررسی روند تغییرات دما و رطوبت در فرآیند پخت کیفی نان بربری در تنور الکتریکی [دوره 4، شماره 0، 1377]
رطوبت خاکتعیین منحنی مشخصه رطوبتی آب خاک و ضرائب هیدرولیکی خاک از رده دانه بندی [دوره 4، شماره 0، 1377]
رقمبررسی اثرات هرس و تنک میوه بر روی عملکرد و کیفیت میوه ارقام خربزه (Cucumis melo L.) [دوره 4، شماره 0، 1377]
رگرسیون گام به گام و صفات کمیبررسی رابطه عملکرد دانه با صفات کمی در 500 لاین گندم نان از طریق تجزیه به عامل ها [دوره 4، شماره 0، 1377]
رگه های جایگزین کروموزومیتعیین کروموزوم های حامل ژن های کنترل کننده در تاریخ خوشه دهی با استفاده از رگه های جایگزین کروموزومی متقابل در گندم زمستانه [دوره 4، شماره 0، 1377]
زمان کوددهیتأثیر سطوح متفاوت کود ازته و زمان مصرف آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد گندم بهاره درشرایط محیطی تبریز [دوره 4، شماره 0، 1377]
زنگ زردتوارث مقاومت به زنگ زرد در لاین های گندم [دوره 4، شماره 0، 1377]
زولونبررسی باقیمانده دو حشره کش زولون واکامت در میوه گیلاس [دوره 4، شماره 0، 1377]
زیتونبررسی برخی از علل تلفات قلمه های نیمه خشبی ریشه دار شده زیتون در روش Mist [دوره 4، شماره 0، 1377]
س
سازگاری و عملکردتجزیه پایداری ارقام برنج در برخی نقاط استان گیلان [دوره 4، شماره 0، 1377]
سدیم کلرید و اسید استیکاثر اتفن‘ کلرید سدیم و اسید استیک بر روی کیفیت خرمای مضافتی [دوره 4، شماره 0، 1377]
سطح بحرانی پتاسیمبررسی پاسخ برنج به کود پتاسیم در خاکهای شالیزاری شمال ایران [دوره 4، شماره 0، 1377]
سطح زیرکشتبررسی اثرسیاست گذاری محصولات کشاورزی بر سطح زیر کشت محصولات در ایران [دوره 4، شماره 0، 1377]
سفتیاثرازت بر عملکرد ‘ کیفیت و قابلیت نگهداری ارقام پیاز خوراکی (Allium cepa L.) در انبار [دوره 4، شماره 0، 1377]
سفیدک سطحیتأثیرکشت درهم دو رقم گندم درکاهش بیماری سفیدک سطحی [دوره 4، شماره 0، 1377]
سفیدک سطحی و ارزیابیارزیابی ژرم پلاسم جوهای بومی مناطق شمال کشور نسبت به بیماری سفیدک سطحی [دوره 4، شماره 0، 1377]
سلولهای جنین زا و جنین زاییکشت تعلیق سلولی‘جداسازی وامتزاج پروتوپلاست دوگونه بی بذر پرتقال واشنگتن ناول و نارنگی انشو [دوره 4، شماره 0، 1377]
سورگوماثرات مقادیر مختلف نیتروژن در گیاه مادری و اندازه بذر بر حفظ قدرت جوانه زنی و رشد گیاهچه سه رقم سورگوم دانه ای [Sorghum bicolor (L.)Moench] [دوره 4، شماره 0، 1377]
سویا و روش جایگزینیتأثیر سطوح مختلف کود نیتروژن در زراعت مخلوط ذرت و سویا [دوره 4، شماره 0، 1377]
سیاست قیمت گذاریبررسی اثرسیاست گذاری محصولات کشاورزی بر سطح زیر کشت محصولات در ایران [دوره 4، شماره 0، 1377]
سیلیبینبررسی تولید «سیلیمارین» و «سیلیبین» درگیاه ماریتغال باکشت بذور وحشی و زراعی آن [دوره 4، شماره 0، 1377]
سیلیدیانینبررسی تولید «سیلیمارین» و «سیلیبین» درگیاه ماریتغال باکشت بذور وحشی و زراعی آن [دوره 4، شماره 0، 1377]
سیلیکریستینبررسی تولید «سیلیمارین» و «سیلیبین» درگیاه ماریتغال باکشت بذور وحشی و زراعی آن [دوره 4، شماره 0، 1377]
سیلیمارینبررسی تولید «سیلیمارین» و «سیلیبین» درگیاه ماریتغال باکشت بذور وحشی و زراعی آن [دوره 4، شماره 0، 1377]
ش
شاخص تعدلتعیین پیش نرمهای دریس برای نه عنصر غذایی دربرگ پسته [دوره 4، شماره 0، 1377]
شاهرودیبررسی تغییرات صفات کمی وکیفی دو رقم انگور فخری شاهرودی و کشمکش بیدانه در طول دوره نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 0، 1377]
شلتوکبررسی کاهش ضایعات درمراحل تبدیل شلتوک به برنج سفید [دوره 4، شماره 0، 1377]
شوریاثر آب شور بر روی عملکرد پنبه در روش های آبیاری بارانی وشیاری [دوره 4، شماره 0، 1377]
شوک حرارتیمطالعه تأثیرباکتریهای لاکتیکی حرارت دیده بر روی سرعت پروتئولیز پنیر سفید آب – نمکی ایرانی [دوره 4، شماره 0، 1377]
شیراثر حرارت و آمونیاکی جوروی اسیدیته شکمبه ‘ تولید و ترکیبات شیر گاو هلشتاین [دوره 4، شماره 0، 1377]
ض
ضایعات و پولیشبررسی کاهش ضایعات درمراحل تبدیل شلتوک به برنج سفید [دوره 4، شماره 0، 1377]
ضرایب هیدرولیکی خاکتعیین منحنی مشخصه رطوبتی آب خاک و ضرائب هیدرولیکی خاک از رده دانه بندی [دوره 4، شماره 0، 1377]
ط
طبقه بندی جغرافیایی و تنوع اقلیمیبررسی تنوع ژنتیکی کلکسیون گندم نان ایران در رابطه با صفات مورفولوژیک و طبقه بندی جغرافیایی و اقلیمی [دوره 4، شماره 0، 1377]
کارایی سنجیالگوی اجتماعی وکارآیی سنجی فعالیتهای ترویجی موثر درکنترل بیولوژیک کرم ساقه خوار برنج در سال زراعی 73-1372 (درمنطقه شرق استان مازندران) [دوره 4، شماره 0، 1377]
کازئین هیدرولیزات و پودرموزبررسی اثر برخی از تنظیم کننده های رشد و مواد آلی نیتروژن دار بر رشد شاخه گردوی ایرانی در شرایط درون شیشه ای [دوره 4، شماره 0، 1377]
کالوس ومعاپلوئیدتاثیر ژنوتیپ و پیش تیمار سرما درکشت بساک جو [دوره 4، شماره 0، 1377]
کاه غنی شدهاثر گل گوگرد وکاه غنی شده برخصوصیات پشم بره ها [دوره 4، شماره 0، 1377]
کربوهیدراتهای محلول و لاین ایزوژنتجمع و تحرک مجد کربوهیدراتهای غیرساختاری ساقه در ایزولاینهای گندم بهاره تحت تنش کمبود آب [دوره 4، شماره 0، 1377]
کرتهای خرد شدهبررسی اثرات تاریخ کاشت بر عملکرد‘ اجزاء آن و درصد پروتیین خام ماش [دوره 4، شماره 0، 1377]
کشت بساکتاثیر ژنوتیپ و پیش تیمار سرما درکشت بساک جو [دوره 4، شماره 0، 1377]
کشت درهمتأثیرکشت درهم دو رقم گندم درکاهش بیماری سفیدک سطحی [دوره 4، شماره 0، 1377]
کشت درون شیشه ایبررسی تحمل 10 رقم انگور در غلظتهای مختلف نمک به صورت کلرور سدیم تحت شرایط [دوره 4، شماره 0، 1377]
کشت درون شیشه ایبررسی اثر برخی از تنظیم کننده های رشد و مواد آلی نیتروژن دار بر رشد شاخه گردوی ایرانی در شرایط درون شیشه ای [دوره 4، شماره 0، 1377]
کلرید آمونیوماثرات فیزیولوژیکی کلرید آمونیوم‘ کلرید پتاسیم و کلرید آمونیوم +کلرید پتاسیم بر الکترولیتها‘ PH خون ومیزان تلفات در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی حاد [دوره 4، شماره 0، 1377]
کلرید پتاسیماثرات فیزیولوژیکی کلرید آمونیوم‘ کلرید پتاسیم و کلرید آمونیوم +کلرید پتاسیم بر الکترولیتها‘ PH خون ومیزان تلفات در جوجه های گوشتی تحت تنش حرارتی حاد [دوره 4، شماره 0، 1377]
کلور سدیمبررسی تحمل 10 رقم انگور در غلظتهای مختلف نمک به صورت کلرور سدیم تحت شرایط [دوره 4، شماره 0، 1377]
کم پروتئیناستفاده از جیره های کم پروتئین مکمل شده با اسیدهای آمینه مصنوعی در پرورش جوجه های گوشتی [دوره 4، شماره 0، 1377]
کنجدمطالعه پایداری عملکرد ارقام کنجد در مناطق شمالی ایران با استفاده از روشهای مختلف آماری [دوره 4، شماره 0، 1377]
کود ازتهتأثیر سطوح متفاوت کود ازته و زمان مصرف آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد گندم بهاره درشرایط محیطی تبریز [دوره 4، شماره 0، 1377]
کود ازته و گندم بهارهتأثیر سطوح متفاوت کود ازته و زمان مصرف آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد گندم بهاره درشرایط محیطی تبریز [دوره 4، شماره 0، 1377]
گرده بادام وکشت In-vitroتأثیر نوع محیط کشت بر جوانه زنی دانه گرده بادام درکشت In-vitro [دوره 4، شماره 0، 1377]
گردوی ایرانیبررسی اثر برخی از تنظیم کننده های رشد و مواد آلی نیتروژن دار بر رشد شاخه گردوی ایرانی در شرایط درون شیشه ای [دوره 4، شماره 0، 1377]
گزینشمقایسه لاین های نسل هشتم حاصل از سه روش گزینش بالک در گندم نان [دوره 4، شماره 0، 1377]
گلگیریبررسی اثرات هرس و تنک میوه بر روی عملکرد و کیفیت میوه ارقام خربزه (Cucumis melo L.) [دوره 4، شماره 0، 1377]
گلوتنینشناسایی ‘ طبقه بندی و بررسی ارزش نانوایی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای اندوسپرم(گلوتنین) [دوره 4، شماره 0، 1377]
گلوتنینتعیین رابطه پروتئین های ذخیره ای دانه (گلوتنین) با ارزش نانوایی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفوز [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندمشناسایی ‘ طبقه بندی و بررسی ارزش نانوایی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای اندوسپرم(گلوتنین) [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندمتوارث مقاومت به زنگ زرد در لاین های گندم [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندمبررسی فاکتورهای مختلف د رتولید گندم هاپلوئید از طریق تلاقی با ذرت [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندمتغییرات ازت در بافت رویشی و رابطه آن با پروتئین دانه در گندم [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندمتأثیرکشت درهم دو رقم گندم درکاهش بیماری سفیدک سطحی [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندمتعیین رابطه پروتئین های ذخیره ای دانه (گلوتنین) با ارزش نانوایی لاینهای پیشرفته گندم از طریق تکنیک الکتروفوز [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندم بهاره قدستأثیر سطوح متفاوت کود ازته و زمان مصرف آن بر روی عملکرد و اجزای عملکرد گندم بهاره درشرایط محیطی تبریز [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندم زمستانهتعیین کروموزوم های حامل ژن های کنترل کننده در تاریخ خوشه دهی با استفاده از رگه های جایگزین کروموزومی متقابل در گندم زمستانه [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندم نانبررسی تنوع ژنتیکی کلکسیون گندم نان ایران در رابطه با صفات مورفولوژیک و طبقه بندی جغرافیایی و اقلیمی [دوره 4، شماره 0، 1377]
گندم نانبررسی رابطه عملکرد دانه با صفات کمی در 500 لاین گندم نان از طریق تجزیه به عامل ها [دوره 4، شماره 0، 1377]
گوجه فرنگیاثر اتفن و CCC بر کیفیت نهالهای بذری گوجه فرنگی رقم های ارلی اورباناورد کلود [دوره 4، شماره 0، 1377]